FAQ

FAQ – Vores oftest stillede spørgsmål
 1. Hvad er leveringstiden på gardinerne? Det afhænger af hvilket produkt du vælger, samt andre faktorer der hele tiden kan ændre sig. Men den normale leveringstid er 1-4 uger.
 2. Hvad koster det i fragt og kan i levere til min adresse? Vi har fri fragt. Vi levere pakkerne direkte til din hjemme adresse.
 3. Hvor mange stofprøver kan jeg bestille? Du kan bestille op til 7 stofprøver uden beregning. Vi sender dem gratis til dig. Ønsker du flere bedes du kontakte kundeservice.
 4. Kan man bestille en konsulent hjem til ens adresse som kan hjælpe med vejledning? Nej på nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke dette.
 5. Kan man bestille en hjem til opmåling og montering af gardiner? Nej på nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke dette. Det er dog en meget simpel proces og du kan nemt følge vores opmålingsvejledning på hjemmesiden. Har du brug for yderligere hjælp, sidder vi klar ved vores kundeservice.
 6. Kan jeg udelukkende styre mine gardiner med Wifi-bridgen? Det afhænger af hvilken type motor du vælger. CM-03 & CM-03-E kan begge styres i Motion Blinds appen via bluetooth uden bridge. Du skal dog være i nærheden af gardinet for at kunne styre det. Ønsker du at fjernstyre gardinerne når du f.eks. ikke er hjemme, kan du tilkøbe en bridge. CM-05 & CM-10 kan kun styres via app, hvis du også har en bridge. Bemærk også at disse to typer motor også skal programmeres med fjernbetjening inden de kan styres via Motion blinds appen.
 7. Hvor ofte skal batteriet oplades? Det afhænger af motor, forbrug, stoftype og størrelse på gardin. Det vil derfor typisk være indenfor et spænd på 6- 12 måneder.
 8. Hvad er forskellen på motorerne? Du kan læse om forskellen på motorerne her
 9. Hvorfor følger der ikke strømforsyning med til gardinerne med til motorerne? Kabler til opladning købes separat i vores webshop. Vi har både USB-C og Micro-USB kabler.
 10. Hvordan indstiller/programmere jeg mine gardiner? Første gang du skal indstille/programmere din gardiner kan du følge vejledningen her. Der er både en instruktionsvideo og en online manual.
 11. Vælger jeg selv hvor langt ned mit gardin skal køre? Ja. Første gang du indstiller/programmere dit gardin skal du vælg en top og bund position. Det er her gardinet altid vil stoppe. Du skal derfor ikke holde en knap nede når du lukke og åbner dit gardin. Du kan også vælge en favoritposition f.eks. midtvejs ved at bruge center knappen.
 12. Hvordan kan jeg se hvilket gardin jeg styre med en flerkanals fjernbetjening? Hvis du f.eks. bruger en 5-kanals fjernebetjening, vil en diode indikere hvilket gardin du styre. Det er også muligt at styre alle gardiner på en gang.
 13. Har i andre stoffarver og typer end dem på hjemmesiden? Ja vi har et kæmpe katalog af stoftyper og farver. Ønsker du noget bestemt, kan vi sende dig billeder af det vi kan tilbyde.
 14. Hvor produceres gardinerne?
  Vi har samarbejdspartnere i hele Europa. Og samarbejder særligt med fabrikker i Tyskland, Spanien og Sverige.